Blog

Høreapparater til 0 kroner

25-09-2023 00:00:00

Hos os i Audika er det vigtigste at vores kunder går fra vores klinikker med en bedre hørelse end da de kom ind, men vi ved også at der er en lang række barrierer der gør at mange enten vælger ikke at få høreapparater, eller venter alt for længe med at få dem. Vi kan henvise til talrige historier om nogle af vores kunder der ventede lidt for længe med at få høreapparater, og efterfølgende fortrød at de ikke havde gjort det noget før. Du kan f.eks. læse om Jens, eller om Rosa som begge valgte at få et par høreapparater, og ikke har set sig tilbage siden. 

Årsagerne kan være mange. For mange er høretab et tabu, andre vil bare ikke erkende at hørelsen ikke er hvad den er, og så er der selvfølgelig også dem der ikke synes de har råd til høreapparater. Muligheden for at få et par gratis høreapparater i det offentlige, kan hurtigt blive en langvarig affære med lange ventetider, men det er faktisk sådan at det tilskud du kan bruge i det offentlige til at få høreapparater, kan du også bruge hos os. 

Offentligt tilskud til høreapparater

Det offentlige giver et tilskud til høreapparater til alle der har et dokumenteret høretab, Efter 4 år kan man igen ansøge om det tilskud. I 2023 er tilskuddet på 4.286 kroner til et høreapparat på det første øre, og 2.400 kroner på det andet øre - du kan kan læse om de forskellige tilskudsmuligheder til høreapparater her. Det er nemlig ikke alle der har behov for at få høreapparater på begge ører. Samlet set kan du få op til 6.686 kroner i tilskud på dine høreapparater, som du som sagt kan bruge hos os. 

Fordelen ved at vælge at få dine høreapparater igennem os, er at vores ventetid er markant lavere end i det offentlige, så du vil opleve at du hurtigere får dine høreapparater, og dermed kan komme igang med at bruge dem. 

Oticon Ruby 2 uden egenbetaling

De høreapparater du kan få gratis hos os, såfremt du er berettiget til det offentlige tilskud, er fra danske Oticon, som er blandt de førende i verden når det kommer til høreapparater. Deres Ruby 2 apparat har god lydkvalitet og har samtidig en effektiv støjreduktion. Du har helt sikkert oplevet andre der har beklaget sig over hyletoner i deres høreapparater, eller måske endda selv kunnet høre det på afstand. Denne hylen er blevet reduceret markant, for at forbedre lydkvaliteten i høreapparaterne. 

Og med Oticon Ruby 2 får du de moderne muligheder med bluetooth teknologi til streaming af musik, telefonopkald og meget mere. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at opgradere dit høreapparat med dit tilskud, og dermed selv have en smule egenbetaling selv. Vi kan også hjælpe dig med en fleksibel afbetaling i høreapparatets levetid, som du kan læse mere om her

30 dages gratis prøveperiode

Selvom høreapparaterne teknisk set er gratis for dig, så får du stadig 30 dages gratis prøveperiode hos os til at finde ud af om det er noget for dig, ligesom det giver dig mulighed for at finde ud af hvilke ting der skal justeres for at høreapparaterne bliver brugt, frem for at ende i skuffen. For det bedste høreapparat er det der bliver brugt. 

Er du interesseret i at høre mere om høreapparater uden egenbetaling, så er du altid velkommen til at ringe til os på 70 400 200, eller læse mere her