hearing-loss-types-of-hearing-loss

Behandling af høretab

1 ud af 6 personer har nedsat hørelse, så du er langt fra alene. Ligesom med andre ting i forbindelse med din sundhed, er det vigtigt, at du ikke ignorerer det og i stedet søger hjælp hos professionelle hørespecialister. Der er meget hjælp til rådighed, når du har taget det første skridt.

Bestil en gratis høretest

Et høretab kan ændre dit liv. Hvis du føler dig påvirket heraf, anbefaler vi, at du søger behandling hurtigst muligt. De fleste typer høretab kan behandles med professionel hjælp.

Mulighederne for behandling varierer og afhænger af forskellige faktorer. Det første vi undersøger er graden af nedsat hørelse. Herefter undersøger vi hvilken type høretab, der er tale om, og hvordan det påvirker dig og din livsstil.

Vores hørespecialister har ekspertviden om alle typer af høretab. Vi har et bredt udvalg af kvalitetshøreapparater, og vi hjælper dig hele vejen igennem.

 
 • intro-get-a-free-hearing-test-1920x700

  This is a tab title

  Få en gratis høretest

  En høretest er afslappende og 100% smertefri. Den klarlægger type og graden af dit høretab. Efter ca. en time har vi resultaterne, som vi i fællesskab gennemgår, hvorefter vi anbefaler, hvad den bedste løsning er for dig.

  Find hørecenter

 • book-a-free-hearing-test

  This is a tab title

  Få et høreapparat der er personligt tilpasset til dig

  Et høreapparat er både et avanceret stykke teknologi og et meget personligt apparat – derfor er en personlig tilpasning essentiel. Vores hørespecialister sikrer omhyggeligt, at dit høreapparat leverer alle de fordele, som det er i stand til.

  Ring mig op

 • intro-get-on-going-aftercare-1920x700

  This is a tab title

  Få løbende behandling

  Vores høje serviceniveau stopper ikke, når du har modtaget dit høreapparat. For at sikre, at du hele tiden får det maksimale ud af dit høreapparat, tilbyder vi løbende efterbehandling.

  Bestil en gratis høretest

Dit første møde med en hørespecialist

Vi tager dig gennem tre faser for at sikre, at du får den bedste behandling: En høretest, en undersøgelse og et interview.

Høretesten stater med, at hørespecialisten undersøger dine ører for at se, om der skulle være nogle tilstopninger, f.eks. ørevoks eller en infektion, som kan være skyld i dele af dit høretab. Du får herefter et par hovedtelefoner på og vil blive bedt om at trykke på en knap efter en række toner for at teste, hvilke toner du har svært ved at høre. Vi stiller herefter nogle dybdegående spørgsmål omkring udfordringer, din hørelse giver dig. Dette hjælper os med at klarlægge graden af dit høretab. Hele konsultationen varer ca. en time, hvorefter vi er meget klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores anbefaling afhænger af testresultaterne og dine svar i interviewet. Hvis vi vurderer, at du vil have gavn af et høreapparat, vil vi tale om, hvad den bedste behandlingsmulighed er for dig.

 • Vi forholder os til flere faktorer, når vi rådgiver om løsninger inden for høreapparater:

 • Resultaterne fra din høretest

 • Dine svar på spørgsmålene om din hørelse

 • Størrelsen på dine øregange

 • Din livsstil og hverdagsaktiviteter

 • Dit budget

intro-treating-hearing-loss-the-interview

Et afslappet interview

Vi stiller dig en række spørgsmål omkring dine udfordringer med at høre for at få en detaljeret forståelse af dit høretab og dine unikke behov. Det kan f.eks. være:

 • Hvor og hvornår føler du dig mest udfordret af din hørelse?
 • Har du nogle særlige behov i forbindelse med din livsstil? Er du særligt aktiv? 
 • Hvilke bekymringer gør du dig i forbindelse med at bære et høreapparat?
Find-your-local-hearing-center_Mastersite

Find dit nærmeste
hørecenter

Find hørecenter