hearing-loss-types-of-hearing-loss-1920x500

1 ud af 6 personer har nedsat hørelse, så hvis du har problemer med din hørelse, er du langt fra alene. Hvis du har mistanke om, at du har en hørenedsættelse, er det vigtigt, at du tager hånd om det. Der er meget hjælp til rådighed, når du har taget det første skridt. Her på siden kan du læse om behandling af høretab.

Bestil en gratis høretest

Nedsat hørelse opleves af mange som et tab i livskvalitet. Hvis du ikke længere hører så godt, som du plejede, kan det være svært at indgå i sociale relationer. Derfor er det ikke ualmindeligt, at mennesker med nedsat hørelse isolerer sig. Hvis du stadig er aktiv på arbejdsmarkedet kan det være, du oplever det som en udfordring at deltage i møder, conference calls og lignende. Der findes dog gode muligheder for behandling af høretab, som gør det muligt at opretholde et godt liv.

Hvis du har nedsat hørelse, er det vigtigt, at du søger behandling hurtigst muligt. De fleste typer af hørenedsættelser kan behandles med professionel hjælp. Det er vigtigt at opsøge behandling, så snart du oplever tegn på nedsat hørelse. Jo før du får behandling, jo bedre er dine muligheder nemlig.

Læs mere om høretab

introbanner-book-a-free-hear-test

Hvilken type behandling, der passer til din hørenedsættelse, afhænger af flere forskellige ting, herunder graden af din hørenedsættelse, hvilken type hørenedsættelse, der er tale om, og hvordan det påvirker dig og din livsstil. 

I dit lokale Audika Hørecenter kan du få hjælp og vejledning af en af vores hørespecialister, som alle er eksperter i nedsat hørelse og behandling deraf. Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, hvilken behandling, der er den rette for dig. I vores hørecentre finder du et bredt udvalg af moderne kvalitetshøreapparater, der bygger på den nyeste teknologi og forskning inden for hørelse. 

Alle mennesker er forskellige, og det gælder naturligvis også mennesker med nedsat hørelse. Derfor passer den samme behandling heller ikke til alle typer af nedsat hørelse. For at du får de helt rigtige høreapparater, interviewer vi dig grundigt omkring din livsstil og  dine behov, så vi kan finde den behandling, der passer bedst til netop dig.

introbanner-hearingaidtiles-1324

Derudover foretager vi en høretest, som er afslappende og 100% smertefri. Den klarlægger hvilken type hørenedsættelse, du har, og i hvilken grad. Efter ca. en time har vi resultaterne, som vi i fællesskab gennemgår, hvorefter vi anbefaler, hvad den bedste løsning er for dig.

 

Høreapparater er både et avanceret stykke teknologi og et meget personligt apparat – derfor er en personlig tilpasning essentiel, så dine høreapparater passer perfekt til din hørenedsættelse.

Når du køber dine høreapparater hos Audika, sørger vores hørespecialister omhyggeligt for, at dine høreapparater leverer alle de fordele, som de er i stand til. Du bliver desuden sat godt ind i de forskellige funktioner, så du kan have glæde af den moderne teknologi, høreapparater tilbyder – herunder 365 graders lydopfattelse, mulighed for at følge med i samtaler med flere mennesker på en gang samt mulighed for at tilslutte dine høreapparater til dine andre elektroniske enheder via bluetooth. 

Vil du vide mere? Så lad os ringe dig op og fortælle mere om behandling af høretab og hvilke muligheder, moderne høreapparater kan tilbyde dig, så du kan få livskvalitet igen.